Kertukese blogi

esmaspäev, oktoober 09, 2006

Rogain

Minu jaoks oli see esimene sedalaadi üritus. Point siis selles, et vaja 8 h läbida võimalikult palju punkte, täpselt sellise plaaniga sai rajale mindud. Aga nu ega need asjad nii lihtsalt ka ei käi, kui oli pikk pikk maa maha kõnnitud/joostud siis selgus hoopis tõde. Lõpptulemusel saime mingi punktide summa ja siis nuputa tükk aega mida need tähendavad. Sai siis pärast võistlust kodus juhendit ka loetud...nu jah eesmärk oli palju punkte korjata aga veel tähtsam oli see, et igal punktil oli oma väärtus ja loomulikult kõige kaugematel punktidel oli suurem väärtus. Nii mõnigi punkt oli täiesti väärtusetu meie teekonna valiku. Stardis oli väga palju rahvast. Rahvast oli rohkem kui inimesi :)
Metsas kohtas väga palju huvitavat: männiseeni, pilvikuid, kukeseeni ja kärbseseeni. Loomulikult oli tatikaid terve metsaalune täis. Ahh ja palju rahvast sebis ka ringi. Ikka igasuguseid oli seal.
Aga iseenesest oli väga lahe. Sai ikka terve päeva veeta vabas looduses. Teha väikest tervisesporti ja lihtsalt aega maha võtta...va lõpp. Kui käis ajaga võidujooks. Aga meie võistkond oli edukas ja järgmiseks korraks on arenemisruumi.
Finishis ootas soe supp ja paar saiakest.