Kertukese blogi

teisipäev, juuni 22, 2010

emotsioonid

puuduvad

kuidagi mingil määral olen pettunud selles ürituses siin. Aastaid tagasi ole hoopis teistsugune olemine.

Söök on kehva (ebatervislik), hommikul pole üldse midagi võtta... juhul kui pole valge saia ja võikude fännnnn. Lõuna ja õhtusöök ujub rasvast..... Jäätis on ka tehtud veest ja mingist piimataolisest massist - ei kõlba. Salativalik üksluine.

Trenni teha ei saa, tööga esialgu nii üle koormatud, et lausa halb hakkab. Päev otsa monitori passida ja kohal istuda ei ole kerge. Trennidest on välja pakkuda siis sellised asjad nagu: spinningu trenn hommikul kell 6.00, jõusaal, erinevad jooksumassssssssssssssinad ja salsa. Eks paistab kuidas kulgeb.

Suhelda ei ole kellegagi, kuna kogu baas on täis ameeriklasi ja britte. Ameeriklaste naljad on labased....tordiga näkku ja jalaga perse on nende arust ikka kõige parem nali. Britid ei saa üldse naljast aru. Rääkimise ajal hoiavad vatti suu täis, et keegi neist jumalapärast aru ei saaks. Kuninganna pildid ripuvad igal pool töökeskkonnas.

Loomulikult ei jõua ära kuulata kuidas britid ja ameeriklased teineteist taga kiruvad. Mina pean olema siis nendega ühes ruumis ja kui vaja lahutama nende sõnelust. Öeldes siis vahele:"aga meil Eestis......." või siis vaikselt jälgida ja hüüda "fight, fight, fight...."



Tööö, igav....igav sellepoolest, et ei saa liikuda. 12h istumine tekitab minus ärritust. Keha füüsiline väsitamine annab soovida. Lähiajal kui töögraafik paika loksub siis läheb olemine lahedamaks.



Uni - seda ikka saab endale lubada. Kuna tuna on kliimaseadamega reguleeritav siis saan hakkama. Toa temperatuuri hoian 19 kraadi juures, siis on hea magada ja joogid ei lähe soojaks.

Magamisega olen sättinud selliselt, et päris palju tekitan seda uneaega. Eile 21.06 magasin näiteks kella 21.00 õhtust kuni hommiku kella 6.00ni välja.

Raamatud - nagu oleks ette teadnud, et saan palju lugeda. haarasin ikka kuhjaga neid kaasa. Aega lugemiseks jagub.

Kuidagi palavavõitu teine aga ei kurda. Kordan endale "mulle meeldib soe suvi ja ma armastan päikesepaistet", "mul ei ole üldse palav ja kõik on nii ilus ja tore." - see pole enesepetmine.

Jaanipäeva plaane ei ole, mis sa ikka siin selle kuumaga teed.

sellised tunded valdavad mind momendil ja eks paistab kuidas edaspidi.