Kertukese blogi

esmaspäev, jaanuar 31, 2011

teadaolevad plaanid see aasta

veebruaris siis lendan sooja suve otsima Liibanoni. Eile öösel mängides GEOPOL mängu siis sain teada ka täpselt kuhu minek on. "Ega siis ma pole ju veel kodutööga alustanud. Loodan seekord, et saan pinginaabri pealt maha teha mitte peale tunde istuma jääda."

Kevade paiku siis saab ette võetus AFF instruktori kursus. See tundub olema üks suuremaid projekte, millega tegeleda kavatsen. Moraalselt olen selleks valmis ja Portugali tripp tõestas, et ka tehniliselt. Loodan parimat kordaminekut ja rohkem olla kasulik oma hobi valdkonnas.

Basic camp on ka juba kirjas kalenderplaanis. Kahjuks ei ole mul teami kellega sinna minna, aga kindlasti leidub selliseid üksikuid ettevõtjaid veel. Portugalis sai ka 8 wayd midagi pusitud ja see oli minu jaoks päris uus kogemus, kuna enam ei olnud exitid nii lihtsad, tegelikult ei kippunud need üldse välja tulema. Lahenduseks oli siis eraldi exit. Punktide keeramine jäi ka kuidagi vähemaks kui 4 wayg. Seega on kuhu areneda.

Poola Big-way on ka plaanis. Panin ennast kirja openisse, ehk siis sinna kui 21 waysid tehakse. Ei julgenud oma võimeid üle hinnata selle 60-80 way asjaga. Olen kindel, et ka selle 21 way kohapealt on mulle väljakutse olemas. Kui lendan ära ilma jamadeta, siis luban endale koostada motivatsiooni paketi kui ära ei lenda siis tuleb hoolitseda selle eest, et muutuda paremaks, st rohkem trenni selles valdkonnas.

Selle aasta numbri see on kindlasti plaan veel Ameerika maal ka käia, kui kauaks ja kuidas see veel olema saab, eks paistab.
Esialgu tean seda, et sihtpunktiks on Florida ja seal läheduses olevad atraktsioonid (ameerika mõistes lähedal), Skydive De Land, Orlando Sky Venture tuuletunnel, DisneyWorld, võib-olla Skydive Sebastian ka. On veel lahtiseid otsasid.

ja siis mahub siia aastasse ka pisut kokkamist (leiva küpsetamisega sai juba alustatud, trühvlid on ka arendamisel), käsitööd (prooviks siis fimo voolimise ja millegagi veel tegeleda lisaks mu lemmiktegevuse heegeldamisega. Kudumine oleks väljakutse, see sokikand pole ikka veel leidnud lahendust), raamatulugemine katsun sellega ka rohkem tegeleda, kui siin aasta alguses.

Uuesti sõtta ei kipu lähiajal.

Tööalaselt ootaks muidugi väljakutseid ja rohkem kasulikkust.

Mehele ei kavatse ka minna, üldiselt jätaks selle teema lahkamata kuna asjaolud on nii kuidas on.

Prooviks rohkem tähelepanu pöörata sellele, mida oma toidulaual ja kodukeemias kasutan. Eesmärk siis oma elust välja visata ained mis pole mulle kasulikud (säilitusained, keemia jne)

Hoolitseda oma vaimu maailma eest ja viibida rohkem meditatsiooni maailmas ja leida siis vastuseid olukordadele ja küsimustele. Oma kividesse rohkem usku ja kindlustunnet kasvatama. Olla lihtsalt parem inimene ja märgata enda ümber olevat elu.

Pole plaanis endale külge panna erinevais kuntstvidinaid: küüned ripsmed.

Nii "igav" siis kogu mu aasta kipubki tulema. Kindlasti lisandub veel mõni asi nagu näiteks CIEP võistlust millest ei saa üle ega ümber. Õmblemisoskus oleks ka vaja käsile võtta.

Praeguseks on küllalt plaane ja elame- näeme....