Kertukese blogi

neljapäev, august 25, 2011

nüüd siis läks remondiks

eks see ole elus ikka nii, et algul ei saa kuidagi pidama ja siis kui algus tehtud siis läheb mühinaga.
Nii minu pesakeseski juhtus. 2 nädalat ootasin tapeedipanijat ja ei kusagil. Sai helistatud korduvalt ja lõpuks enam ei võetud kõnesid vastugi, ega siis midagi....plaan B. Sain ühe tuttava kaudu mehe koju, töö sujub päris hästi, ei mingit vaidlemist. Just nimelt tööd tuleb teha, mitte lobiseda ja seda sellepärast, et remondimees on venekeelt rääkiv kodanik ja minu oskused venekeelega on vähemad kui minimaalsed.

Vajaminevad remondivahendid sain poest kätte selliselt, et onu kirjutas venekeeles asjad paberile ja siis esitasin saaliteenindajalae poes selle nimekirja.
Kõik olemas...

Paraku elamine on praegu selline, et raske kodus olla. Kogu magamistuba on tühjaks tassitud ja see kola on kõik ees toas. Huvitav on see, et kus ma täna magan. Aga eks see paistab, sinna aega ju on.

Magamistoa kappa kurjam on seina külge suure kruviga kinni pandud ja selle ristpeal on sakid maha keeratud ja nüüd siis on see kapp seinas vist igavesti.
- homseks tullakse trelliga ja siis paistab mis asi kolmest järele annab, kas kapisein, kruvi või küprok seinas.


ETV pealt on täitsa teemasse saada ka momendil "Meestetööd" - õpetab kuidas katkist mööblit parandada (70-nendate saade). Loodan, et see ei ole halb enne :)