Kertukese blogi

esmaspäev, august 15, 2011

elu liikumises

Nädalavahetus oli väga sõidurohke. Istusin enamus ajast maanteel. Reede Nurmsi (autoga) - laupäev Tartu (autoga) - Tallinn (bussiga) - Pirita (mootorrattaga) - Pühapäev Nurmsi (mootorrattaga) - Tartu (autoga) - taevasse (lennukiga) - Nurmsi (autoga) - taevasse 2x (lennukiga) - Tallinna (mootorrattaga).

Reedel liikusin autoga Nurmsisse, et olla valmis laupäeva hommikuseks demoks Tartus. Õhtul pakkisin ära ühe varuvarju, mis on olnus siiami minu vaieldamatu lemmik. Kuna ta on ilusat mannavahu roosat värvi.

Laupäeva hommikul ilm halb...demo jäi ära. Kuna oli mul ikkagi Tartu vaja minna siis otsustasin spontaanselt, et lähengi Tartu. Sihtkohaks oli Mööbliait, kuna oli vaja uusi lühtreid elamisse.
Lambid olemas ja plaan nägi ette minna Tallinna tagasi, kuna seal oli plaanis üks "date". Enne bussile minekut kohtusin veel Piiluga kesklinnas ja kolasin natukene "kirbuturul". Polnud plaanis midagi soetada, kuna kodus neid hilpusid küll. Aga siiski suutis Piilu nii head reklaamitööd teha, et sain omale rohelise ruusulise kooliplika seeliku. Kiirelt hüppasin veel kangapoodi, et osta sealt kuldsed liblikad ja suund bussijaama. Bussi väljumiseni oli 5 mintsa ja 2h 30 minuti pärast võisin ma ennast leida Tallinnas.
"Date" oli huvitav. Sai mootorratastega pisut linnas ringi sõita, ujumas käidud (mina mitte) Pirital ja siis vägagi huvitavatel teemadel vesteldud.

Pühapäeva hommikul kell 8:00 mootorrattale hääled sisse ja Nurmsisse, kuna vaja demole minna. Päris kiirelt jõudsin seekord kohale, ainuke mure oli selles, et sain külma pisut ja ülessoojenemine võttis pisut aega. Kerge näksimine ja uuesti teele. Autoga sõideti Tartusse, et demo plats üle vaadata ja lennukisse. Terve tee suutsin maha magada, keerasin ennast lihtsalt magamiskoti sisse ja kustusin. Demo sujus kenasti. Ootamatult saabus pilvekene meie maandumisplatsi ette aga sellest polnud midagi. Maandumishetkel oli kõik ok...kuni sinnani, et tuul kadus ära ja pidurdusmomendil kukkus vari alla. Maandumine pehme ja turvaline. Sõime kõhud täis ja tagasi Nurmsi poole.
Enne teele asumist käisime Kajaka aias õunaraksus ka. Klassiklaine näide minu poolt, nii kui mootor tööle läheb, tuleb mul uni peale ja kustun. Silamad tegin lahti alles Nurmsis ja koheselt hüppesse. Tandemi filmimise...Õhtul enne päeva lõppu oli veel üks hüpe, see oli pigem harjutamine järgnevaks ürituseks....kui on vaja "liputada". Täpsemalt, hüpe suure varjuga ja lipp on küljes ja sellega maanduma tulek.
Päeva lõpus kola kokku ja mootorratas pöördesse - teekond koju võis alata. Seekord oli päris kiire tulek. 1h Nurmsi maja juurest kuni Mustamäeni.