Kertukese blogi

kolmapäev, veebruar 12, 2014

kasvamine

Freia -Miale kingiti nukuvoodi mis mahutab ka lisaks nukkudele ka Freia - Mia. Esimesel päeval pani kõik oma nukud sinna magama aga täna avastas, et seal on ruumi veelgi. Aitähh! Marisele, et sellise suurepärase nukuvoodi Freiale kinkis. Hittmänguasjad on praegu kodus see samane nukuvoodi ja klaver. Klaver on laenuks saadud ühelt Freia-Mia sõbralt, selline nõuka aegne pill. Muusikatunnid on iga päev ja tundub, et karu kõrvale astunud pole. Tundmatus keeles laulu ja pisut tantsu mahub ka meie päevaplaani.
   Täna ujumas sain kinnitust sellele, et meie järjepidevus on viinud sihile. Freia-Mia hüppab basseini äärelt ise vette ja sukeldub. Kummirõngastega harjutuste tegemine on saanud uue tähenduse. Freia-Mia võtab rõnga kätte ja hakkab imiteerima autoga sõitu. Ja kui mina veel küsin:"Kuidas Freia autoga sõidab?" siis keerab rooli veel hoogsamini ja teeb mürinat juurde. Teine harjutus kus peab kätega basseini ääres patsutama ja edasi roomama, on leidnud kindlama lahenduse... basseini ääretorust kinni hoides on kindlam ja saab jalgadega turnida ka. Täna lasin Freiast lahti ja ta sai iseseisvalt hakkama. Kolmas harjutus: Väikeste pallide tõstmine veest kasti, mis on basseini ääres. Alguses ei tahtnud Freia neid palle kuidagi käest ära anda ja see harjutus tundus igav olema. Nüüd võtab lausa 2 palli korraga ja paneb kasti, vahest muidugi võtab kastist uuesti välja palli ja annab treenerile. Neljas harjutus: rullmatist üle ronimine. See  pole enam mingi probleem, hommikuti harjutab ta üle minu ronimist kui mina veel pikutada tahaksin ja Freia mitte.
Lisaks siis treeneri poolt mõeldud harjutustele otsustas Freia-Mia, et lõuatõste harjutus ja basseinist välja ronimine on ka vajalikud. Basseinist väljumise käsipuu küljes rippuda on käkitegu ja seal lõuga tõmmata. Mina lasin temast lahti ja kenasti rippus, nagu väike ahvikene. Iseseisva ujumiseni on veel pisut aega aga küll ta tuleb.





2 Comments:

Postita kommentaar

<< Home