Kertukese blogi

pühapäev, september 07, 2008

Kes tahab trenni tulla

Võimalus siis kellel soovi on ennast treenida ja veel paremasse vormiajada. Või siis teha tutvust sellise trenniga nagu Bodypump. Teema siis selline, et läbisin ise treeneri koolituse ja oleks vaja siis sellele koolitusele punkt peale panna. Punkt seisneb selles, et pean saatmaoma trennist tehtud video Rootsi.Video sellest kuidas treenerina tunni läbi viin ja mulle oleks vajapublikut. Miinimum oleks siis 4 inimest ja maksimumi mahutab ära 50. Võin ka mitmel päeval teha, kui soovijaid on.
Publiku ülesanne on teha trenni minu juhendamise järgi (võivad olla algajad, edasijõudnud ja täiesti esmakordsed). Videos ei hinnata teid, vaid mind. Üldjuhul publik jääb seljaga videosse, seega pole muret, et teid keegi ära tunneb, kui soovite anonüümsust. Eriti edevatega saab muidugi midagi ette võtta, et kaamerapilti jääksite.
Kohapeal on olemas treeningvahendid, suur saal peeglitega, muusikasüsteemid ja pesemis võimalused saunas. Kaasa vaja võtta siis treeninguks vastav riietus ja hea tuju. Hea tujutagab ka trenn muideks.
Kohaks siis oleks: Fittest Klubi Nõmme- TTÜ Spordihoone, Ehitajate tee 4,Tallinn 12618 http://www.fittest.ee/est
Trenn ise on 1 h pikk ja intensiivne jõutrenn. Vanadele olijatele siis teadmiseks, et lindistus toimun programm 66 järgi.. (muideks uus programm on super cool!!!). Esmaproovijad: programm on väga hea alustamiseks. Lihtne koreograafia ja mõnus muss. Trenni toimumis aeg sõltub siis klubi tunniplaanist. Kasutada on siis tunniplaani väline aega ja seega ei pruugi kõigile see sobida. Loodan siiski et leiame mingi kompromissi.
Ajad siis järgmised:
Esmaspäev - 12.30 - 16.30
Teisipäev - 12.30 - 16.00
Kolmapäev - 10.00 - 16.00
Neljapäev - 12.30 - 16.45
Reede - 12.30 - 16.00
Saali võimalik algus ja siis viimane aeg milla peaks välja kolima. Nendel ajavahemikel peaks leidma tunnikses trenni jaoks. Kas saaksite anda teada võimaliku aja ja päeva milla saaks siis kõige rohkem rahvast kokku.. Kui mul on laekunud mingid kellaajad ja päevad teie poolt, siis katsuks selle ametlikult paika panna ja ära teha.
Südamest palun, et tulijad oleks 100% tulemas, sest olen ühe tunni juba niiviisi läbi kukkunud, et ei suvatsetud kohale tulla. Seega proovin õnne Elaki klubis ja kallite klubikaaslaste vastutulelikkusel. Palun andke siis teada, milline aeg oleks kõige sobilikum ja siis
prooviks mingi lahendi leida, mis sobiks kõigile.
Ah ja trenni võite kaasa kutsuda ka mitteklubiliikmeid, sugulased, tuttavad, sõbrad ja sõbrantsid. Vähegi kes huvitatud on. Täpsema kellaaja ja kuupäeva tahaks juba esmaspäevaks saada. Siis vaatab edasi, kuidas jagada seda nädalat.
Kertu56689654
kertukene@yahoo.com