Kertukese blogi

teisipäev, august 18, 2009

kaua veel

11 juuli astusin kodunt välja ja läksin Parasummerile. Kuni 18 juunini püsisin seal ja tegelesin aktiivse hüppetegevusega. Päevade pikkus venis ikka ööni välja. ega enne kella 3 öösel magama ei saanud ja kella 8 paiku oli juba äratus. Nii sai veedetud pisut rohkem kui nädal telgis.
18. hommikul seadsin sammud Kihnu poole. Hommikul kell 7:00 oli start, uni oli magus kuna magama sai eelmine õhtul kuskil kella 4 paiku. Algas meeletu poolteist nädalat. Päev otsa groundmasterdamist, sealt edasi Kurase baari või laagriplatsi pidusse. Orienteeruv magamamineku aeg oli jällegi 4-5 vahel hommikul ja äratus juba kell 8 hommikul. kogu see trall kestis 29-nda juulini. Peale mida tööle ja nv jällegi hüppama. Loomulikult seda kõike minu une arvelt.
5 - 8 august pidin istuma Ernal. Sattus jällegi öine vahetus ja unest ei olnud haisugi. Juba oli selline staadium, et ei olnudki und vii väga.
10 - 14 Baltic Bikini. Kuna kogu üritus toimus Pärnus siis ei hoitud ennast tagasi. Juba esmaspäeva õhtul leidsime me ennast möllutamas. Teisipäevast avati ööklubid ja loomulikult oli vaja need käik läbi käija. Neljapäeva õhtuks väsimus oli juba nii suur, et isegi söögiisu enam ei olnud.
14 - juba ründasime me Soomet, nimelt Helsingis oli lennushow. Reede õhtu veetsime mingis Tex-Mex restoranis ja kuulasime Visa uskumatuid lugusid. 15. olime Visa häärberis ja lahkusime sealt alles öösel. Suuremates kogustes Red Bulli ja püsisin elus. Pühapäeval öösel kell 2 sain kätte kogu oma pagasi ja alustasin pesu pesemist.
Kokkuvõtteks siis: erinevad hotellid on olnud selle aja jooksul rohkem kodu olnud kui minu onn. ja ei maksa ka unustada telki. Pesupesemine käib veel siiani. Loodan et mu keha üles ei ütle.