Kertukese blogi

laupäev, september 03, 2011

uus energia toas ja kullasära valgustagu elu

lõpuks on siis pesa nii kaugel, et reede õhtul kell 21:00 tõmmati otsad kokku ja algas koristustalgud. Paraku olin esindatud talgutel ainult mina. Kogu kraamimine algas rõdult; rõdu põrand, aken, aknaraamid ja siis edasi tuppa. Õhtu jooksul pesin põrandat 3 korda, et kogu ehitustolm kätte saada. Kapid sai jälle komplekteeritud riietega ja õnneks leidus ka selliseid asju mis sai prügikasti poole saadetud. Magamistoast sai liigutud sujuvalt siis suurde tuppa ja kööki. Vannituba jäi kahjuks järgmiseks päevaks kuna kell hakkas juba 4 hommikul saama.
Puudu on veel nipet-näpet dekoratsioonid, kardinad ja midagi mis annaks täiuslikkust.
Äratus laupäeva hommikul kell 6:30 ja olude sunnil oli võimalus jälle kraamida. Ette võetud sai siis suuretoa rõdu ja kogu selle detailide pesu.

     Paraku koristuse käigus tuli palju uusi ideid kuidas teistes tubades natukene värskendust teha. Vannitoa ideel on jumet ja nüüd tuleb siis toibuda sellest remondisegadusest ja hakata plaani pidama. Seekord vajan ma remondimeest kes on nõus ise mööda poode liikuma ja õigeid asju tooma. Ise panin ikka mõne asjaga päris puusse.