Kertukese blogi

pühapäev, märts 18, 2012

Naistekas

Nädalavahetusel oli siis järjekordne "Naistekas" Tartus... üli mugav ja naljakas õhtu.
Kuidas kari naisi tallasid mehed jalge alla ja üheskoos sai lugeda Cosmost artikleid mis tundusid utoopilised ja täiesti kohutavad.
Teemadeks oli siis ELAKi paljaste meeste 2006 kalendri viktoriin: "kes on Mr juuni???" - vastus tuli... mind eksitas detail, milleks oli käekell....
Vastusele kinnitus tuli siiski väljast poolt...
Cosmo jutud olid nii koledad, seega neid ei kannatanud palju lugeda. Kohati kohe nii nalja tekitasid, et polnud võimalik enam lugeda.
Rongisõit - esimese tunnikese suutsin magada, siis jäi peff kangeks ja enam ei suutnud. Otsustasin teise tunni möödudes lugeda naisteajakirja Cosmopolitan... see oli viga. Tõdesin endiselt, et pole kohutavamat asja kui naisteajakiri Cosmo. Kuigi oli päris naljakas lugeda teistele ette seda jampsi, mille peal kohe ei osanud midagi öelda.
Eriti kohutav oli artikkel sellest, kus kirjeldati MEHE 8 SUURT SEKSISALADUST....(rubriik Seks ja Suhe)
Lõpuni ma ei jõudnud lugeda seda artiklit... jäin juba pooleli, teise punkti juures... märksõna "UKSEKELL"...(kes teavad need teavad...) KOHUTAV. Mina kui väga elava kujutlusvõimega, ei saanud seda roppust enam edasi lugeda...
Peale kohutavat ajakirjakogemust toodi välja "öökapiraamat" SPERMASÕJAD, mis on populaarteaduslik kogum juttudest, mis panid naerma pisarateni. Seega on mul seda raamatut vaja...alustasin lugemist juba öösel kell 2 - kahjuke ei olnud aega piisavalt lugemiseks.