Kertukese blogi

reede, aprill 06, 2007

järg...

3 aprilli hommik oli ilma poolest "mokkas". Kell 7 hommikul avasin silmad ja lootsin aknast ribide vahelt näha päikest - tuhkagi...järgmine ilma vaatlus toimus kell 9.oo hommikul ja ikka lootusetu. Seega kandsin selle päeva maha ja magasin edasi. Lõpuks siis sai ennast ka jalule ajada ja nägu pähe joonistatud. Kohvrid olid uuesti ümber pakitud ja tekkis palju vaba ruumi aga kottide arvu see ei vähendanud. Liikusin hommikul siis interneti punkti poole et leida mõni vaba koht, aga lootusetu. Interneti punktis on elav järts ja ma ei viitsinud oma aega seal raisata. Kuni lõunani sai kummi niisama venitatud. Hiljem külastasime kogu baasi ja tutvusime vaatamisväärsustega - mida muidugi ei olnud. Kevadet püüdma. Tegelikult kevad on selle kohta juba palju öeldud, see on lausa suvi. Temperatuur +40 päikese käes.
Koht ise asub keset kõrbe ja ega seal midagi erilist tõesti ei ole. Lõunatasime jälle ameeriklaste söögikohas, mis seal ikk - rämpstoit. Hamburgerid, friikad ja coca- cola. Järjekordselt kõht täis ja siis oli plaan nata liigutada ennast, et kogu see raske olek kergemaks muuta. Jalutasime siis ümber staadioni ja külastasime kohalikke poode. Mina leidsin endale kullast sõrmuse, sõrmuse nimi oli: " 7 PÄEVA ÕNNE SÕRMUS". Koosneb 7 erinevast sõrmusest, armas. Peale shoppamist, haarasin oma kaamera, paigaldasin macro objektiivi ja läksin öeldud, ilm oli selleks ajaks väga kuumaks läinud ja õhk oli tolmune. Alustasin siis oma rännakut, ei teagi kaua ära olin, aga pilte sain palju.
Sai külastatud veel ameerika PX poodi, polnud seal mitte kui midagi ja oligi aeg seada ennast uuest lennuväljale. Meie lend pidi väljuma 11 millegagi, aga ega siis ei lähe kõik nii nagu peab. Mitte väga suure üllatusena tuli see, et lendu on oma 3 h edasi lükatud. Tegime siis aega parajaks lennuväljal, palju nalja pakkis üks väike hiireke kes oli siis kohviku lähedal. Proovisin tabada teda oma kaameraga, nu ikka lõpuks sain.
Lennukisse minek oli muidugi väga varvaline, aga lõpuks olime kohal ja lennuk oli puupüsti rahvast täis. Söödeti ja joodeti lennukis meid mingi keemiaga. Lennu kestvus tõotas tulla pikk. Keerasin ennast siis sinna istmele rulli ja katsusin magada. Raske - käed, jalad surid ära. Meie esimene peatus oli Dubais, tankimine tund ja pool - välja ei lastud. Ega siis midagi uuesti magama...