Kertukese blogi

esmaspäev, mai 14, 2007

ema juubel


pidu sai peetud ja täitsa tore oli. Õige päev oli muidugi 9 mai, kuna ise olin öösiti lendamas siis hommikul ei tulnud nagu üldse meelde, et emale õnne soovida. Hommikul kella 6 paiku marssisin tuppa, pauguga uks kinni ja magama. Juba 8 paiku hommikul oli äratus ja käisin isegi koos emaga linnas ringi sõitmas, aga ega ikkagi ei koitnud siis viisakas olla. Õhtul kodus olles siis meenus, et midagi oleks justkui ära ununenud. Peale pikka mõtlemist siis helistasin emale ja soovisin õnne. Kuna oli teada et sünnat peetakse laupäeval siis ma sellesse 9ndasse maisse ei süvenenudki nii väga.
Pidustused toimusid siis Palmses. Kena kohakene tiigi kaldal ja rahvastki ikka päris palju. Kokku oli tulnud siis ema nooruseaja tuttavad ja praegused tuttavad. Seltskond oli kirju.
Süüa sai palju, selline ümmarguse palli tunne oli lõpuks. Joogiga poldud ka kokku hoitud. Muidugi kõige parem oli "maasika mops". Purustatud maasikad tequilaga. Lausa keele viib alla, seega panustasin siis sellele magusale napsule. Isegi bänd oli kohale kutsutud. Tantsu sai keerutatud ikka päris mitmel korral, lastega peitusemäng mahtus ka kavasse. Kui enamus külalised olid ära läinud siis võtsin ennast kokku ja hakkasin koristama kogu seda värki. Lõpp viimistlus jäi siiski emal teha. Meie hakkasime liikuma lõpuks Tallinna poole. Kell vist oli ikka päris palju ja unekene tuli autos peale.