Kertukese blogi

teisipäev, august 14, 2007

Kohvi gurmaanid

Nagu kõigile teada itaallased armastavad kohvi ja loomulikult head kohvi. Hommikukohvi oli eile siis kella 6:30 paiku, teeäärne kohvik oli rahvast täis kes mõnulesid suues saia ja mekkides kohvi. Kohvik oli väikene, aga kohvilett oli meeletult suur. Kohvisorte meeletult palju...
Arusaadav kui on palju rahvast, siis peab pisut kauem järtsus ootama, et oma ostude eest tasuda, aga see olukord tähendaks ka seda, et kassiir peaks ennast vastavalt sellele kiiremini liigutama - aga kus sa sellega, temal kull kiiret ei olnud. Lõpus siis saime asjad maksud, tuli minna kohvi järjekorda, aga seal läks kiirest. Kohvimasin oli 5 m pikk ja kohvi jagasid 3 inimest. Kohv mida tavaliselt juuakse on väikeses tassis, väga väga kange. Kahjuks ei oska seda kohvi rohkem kommenteerida kuna ise kohvi ei joo.
Reis lätks siis sellisesse kohta nagu - Ravanna - Mirabilandiasse. See on uks suuremais lõbustusparke seal. Lõbus oli seal tõesti, rahvast oli palju ja kogu meie üritus lõppes kell 12 öösel. Kogu see show mis selle päeva juurde käis, oli meeletult ilus. Karussellid olid super lähedad.
Pildid tulevad hiljem.