Kertukese blogi

pühapäev, juuli 04, 2010

spinning on POP

olen tublisti nüüd terve nädala trennis käinud. 4 spinningu trenni, umbes 1h pikkused. Laupäeval juhtus muidugi pooleteise tunnine olema ja see oli ka päris kurnav. Imelik on see, et pulss viitsib väga kõrgele minna kohe alguses ja siis sinna jäädagi. Eestis vahest oli probleem selles, et pulss ei tahtnud üldse üle 75% tõusta...siin aga püsib stabiilselt 80% juures ja kõrgemal.

Proovisin järgi veel trenni mida andis mingi taanlasest treener. Polnud suuremasi trenn, tehnika oli treeneril paigast ära, ei jälginud mis klassis toimud - pooled olid kõveras nagu kapsarauad. Ei jäänud rahule ja otsustasin ise ennast oma kava järgi treenida. Loomulikult proovin löögile saada ka teiste treenerite trenni, loodan, et on teisi treenereid kes keskenduvad kliendile mitte sellele, KUI LAHE, ILUS JA ÄGE MA ISE RATTA SELJAS VÄLJA NÄEN. - täiesti tavaline p+++.

Kummaline on veel see, et trenn ei väsita mind füüsiliselt ära. Kirjutan selle kõik aklimatiseerumise kaela. Homme plaanis bodypumpi teha, eks siis paistab kuidas kujuneb.

Trenni tegemise juures ei ole märganud sellist kõrvalnähtu nagu seljavalu, kadunud - nagu polekski kohe kunagi olnud.