Kertukese blogi

esmaspäev, juuli 25, 2011

Euro BigWay Camp11 vol1.

Trip algas laupäeva hilisõhtul Nurmsi - Tallinn - Pärnu - Läti - Leedu - Poola. Laupäeval oli täis tegus hüppepäev, seega Tallinnast asusime teele umbes 23:00 paiku. Jõudsin ära oodata peaaegu Pärnusse jõudmise enne kui unne vajusin. Kolisin oma magamiskotiga bussi puhkealale ja jäin magama. Silmad tegin lahti Leedus.
Warsavi jõudsime kella 12:00 kohaliku aja järgi. Otsisime üles lennuvälja kust Kaic oli vaja 17:00 peale korjata. Jälgides teeviitasid jõudsime üsna valutult kohale.
Kuna lennuki saabumiseni oli aega, otsustasime kesklinna minna ja midagi süüa haarata. Naljakas tunne oli Stake Housest tellida taimetoitu, aga sain.
Loomulikult oli ka kohustuslik Starbucks coffee teatus ka. Klassikaline kuum shokolaad ja oli jälle põhjust olla õnnelik. Enne Starbucks coffee leidmist oli kindel teadmine (100% kindel teadmine), et peale väikest jalutuskäiku vanalinnas ma pean saama sorbee maasikajäätist. Siis pidin hakkama otsustama kas külm jäätis või kuuma shokolaad. Võitis kuum, kuna varbad külmetasid niigi.
    Ilus päikesepaisteline ilm mis oli, hakkas ka kuidagi hajuma ja tekkisid tumedad pilved taevasse. Lennujaama jõudes oli ilm juba täiesti pekkis. Lennujaama jõudmine võttis ka ikka üksjagu aega. Kuigi olime enne maastiku luure edukalt läbinud. Peale pikka keerutamist saime hakkama õige koha leidmisega. Jäänud oli lõpppunktini veel umbes 200 km. Lõpuks kui lennuväli oli leitud, siis ladistas täiega vihma ja manifest oli suletud.
   Telgi ülespanek toimus keset paduvihma. Vähe sellest, ma ei olnud seda ka kunagi varem pannud ja natukene halb oli pimedas avastustööd teha. Vihma kallas kuni hommikuni ja polnud sugugi hea ilma. Äratuskella helin äratas kenasti üles kell 7:00 hommikul, telgikatusele laskuv vihmarabin andis lootust edasi magada. Praeguseks hetkeks ei ole ilm paranenud. Istume ja passime praegu maad - IGAV,