Kertukese blogi

neljapäev, august 04, 2011

my new baby bunny

Alates tänasest on  mul kodus siis jänkubeebi. Vanust ainult 2 kuud ja 10. august saab 3 kuuseks. Vaatamata oma noorele eale on ta väga andekas ja maias.
Pesakond kust ma ta tõin, elas ta puuris koos 6 õe ja vennaga. Harjutatud õues olema, seega kojutulekuga probleemi ei olnud.
Enne tita koju toomist oli vaja muidugi shoppamas käija, kuna nipet-näpet asju vaja. Uus wc pott, jooginõu, beebide sööki, soolakivi, heina, söögikauss, maiust ja jalutustraksid ka.
Kodus laotasin vaiba keset põrandat, te oleks mugavam liikuda. Esimesed 30 minutit ei olnud küll lootust, et ta reisipuurist välja tuleks. Kolisin arvutiga ka põrandale talle seltsiks ja liikumine hakkas pihta. Esialgu küll vaibal kuna laminaat oli tohutult libe. Nii kui vaibalt maha läks, vajusid kõik 4 jalga laiali ja jänks oli liikumisvõimetu. Algul küll ehmatas aga järgnes veel lugematuid katseid. 2h on juba uue kohaga harjutud ja teekond voodi alla on selge, libe põrand ei ole takistuseks.
   Potil on ka väga korralikult käinud. Kuna puur veel kuivab ja harjume uue koduga siis wc pott on keset põrandat ja teab küll mis see on.
   Toidukausis olev toit on hea aga veel paremini maitseb sama toit otse pakist süües. Lollused on lisapaketiga kaasa antud - tundub nii esialgu.
   Maiuse kott...pole enne ta oma elus maiust saanud aga väike suslik selline, leidis puuviljatropsid ja nosis koti katki. Nüüd siis tuli kord majja lüüa - 1 komm päevas ja läbirääkimisi ei toimu sellel teemal. Nii väikesed jänesed ei tohi palju magusat süüa.
   Voodi all olevad Bodypump treeningvahendid on lemmikasjad. Seal on hea ronida ja hambaga naksata.
   Esimene toalill ka maitstud. 10 minutit hiljem on kõik rippuvad toalilled üles ära tõstetud.




Elu läheb siin lähipäevil põnevaks, Tuli meelde kui ma kunagi Jussikesel järgi jooksin ja lillelehti hammaste vahelt ära kiskusin. OLEN SAANUD JÄNESE KOOS KÕIGI LISADEGA.

2 Comments:

Postita kommentaar

<< Home