Kertukese blogi

laupäev, detsember 22, 2007

Jõulutrall

Lõpuks siis jõudis kätte see kahekümnes kuupäev, mil mina esimest korda läksin töökoha ühisüritusele. Juba varakult sai ettevalmistustega pihta alatud....
Soeng - sai lausa juuksuri juured käidud. Juuksur tegi ilusa soengu (lokid). Informeerisin muidugi eelnevalt, et mul nii jonnakad juuksed, et lokid on mõttetud teha. Pisut niiskust kenadele lokkidele ja ongi sirged. Nii ka läks. Minu 250 kroonisest soengust ei jäänud midagi järgi. Täpsustuseks nii palju, et enne kodunt välja minekut, panin lokitangid kodus sooja ja keerasin kõik uuesti üle. Tulemus oli märksa parem kui salongist välja astudes.
Make-up: Lõpptulemus oli väga hea. Ja vastukaaluks soengule püsis see pikalt peal. Puudrikiht oli pisut liiga paks, aga polnud hullu.
Maniküür: super hea tulemus, maniküüris pole veel pidanud pettuma.
Kleit: lipupunane maani kleit ja päris hästi sobis kokku selle üritusega.
Sööki ja jooki oli piisavalt. Isiklikult eelistasin Chiantit ja ei pidanud pettuma. Õhtu juhiks oli Hannes Võrno - super hästi vedas kogu õhtut. Muidugi oli ka "miljonimäng" täiesti olemas. Mina vastasin 2 küsimusele õieti...mille peale muidugi terve saal sai korralikult naerda. See selleks...üllatusesinejateks oli väga cool kollektiiv. Nimelt "capoeirakad" tantsisid super vahvalt. Süldibändiks oli Sulo ja repertuaar oli tantsitav. Jalad sai ikka päris ära väsitatud. Peale pidu mindi muidugi Olümpiasse edasi ja discotasime hommikuni.
See oli siis lühidalt kõik ja pildidki olemas. Tulevad nädala jooksul.