Kertukese blogi

esmaspäev, september 15, 2014

sügisesed tööd ja tegemised

Imeliste ilmadega soe sügis kutsub õue tegutsema. Tegime algust viljapuuaia rajamisega. Esimesed uustulnukad aias on "punane paradiisiõun" ja "murel", see on alles algus... juurde on plaanis istutada "lambanina" sügisõun, "valge klaar" suveõun ja magus ploom.
   Istutustöödega oli Freia-Mia väga hakkaja. Aitas kasta enne istutamist puid, aitas istutada ning kastis hoolega. Isegi toestuskepi panemisel pani käed külge. Lõpuks on jõudnud kätte see aeg kui tema tegemised on muutunud väga asjalikuks. Igal sammul on vaja abiks olla ja teha järgi seda mis teised ees teevad. Olen väga rõõmus ja uhke tema üle, et olen senini kasvatustööga hästi hakkama saanud.
  
Seenel käisime ka ja saak seekord oli suur. Kuuseriisikaid võis lausa vikatiga niita. Selle talve saak on olemas ja rohkem seeni ei ole vaja. Kui siis ainult puravikke.

Kõige selle tööka nädalavahetuse preemiaks sai Freia-Mia karusselliga sõita.





2 Comments:

  • At 5:06 PM, september 15, 2014, Blogger eva said…

    No küll te jõuate ikka asju ette võtta :) Väga lahe, ma alati loen Su blogi ja imestan, kui vahvad te koos olete

     
  • At 2:02 AM, september 16, 2014, Blogger Kertu said…

    Jah Eva me oleme ""dream team" ja et 100% osa saada oma tütre lapsepõlvest ja õpetada talle läbi mängu eluks vajalikud teadmised on minu suur rõõm. Rõõm on kasvada koos ja lasta ka temal mind õpetada. Tegelikult tead sa seda kõike ju omast kogemusest...Jenna jagab ju seda kõike ka sulle ja toob su päeva päikese.

     

Postita kommentaar

<< Home