Kertukese blogi

neljapäev, november 30, 2006

"Käsi valgeks"

30.11 kuna kuu on lõppemas ja vastu tuleb võtta uus kuu e. JÕULUKUU.
Olin mina väga tubli. Kiidan ise ennast.
Terve päeva sai istuda oma office´is ja kergelt igavus hakkas peale tulema. Eestlase olid laiali igal pool ja siis otsustasin ühe prantslase "rajalt maha võtta". Seda küll mitte otseses mõttes aga nuh jah kuidas tahate. Lugu järgmine, tilpnesin niisama kaasas kui ta lennukeid vastu võttis. Pärast paari näidissooritust, lükati mind "tanki". Järjekordne lennuk tuli ja olin valmis kaasa minema nagu alati. Juhi koht autos ikka õigel pool ehk siis vasakul. Jõudsin autoni, hopsti autosse, ikka õigele poole, kõrvalistuja poolele. Viimasel minutil nägin seda, et see koht oli juba hõivatud. Prantsuse-ingliskeeles öeldi: Your turn...peale mida ma olin kergelt närvis. Parkimiskoht oli kehvavõitu ja nu ikka väike närv sees. Kihutasin siis lennukile ette, lülitasin sisse tuled ja olin justkui valmis. Lennuk liikus väga, väga aeglaselt mulle järgi. Nu lõpuks jõudsime kohale kogu kupatusega. Sel hetkel kui ma olin jõudnud autost välja lennuki ette, kiilus mul kokku täielikult. Sellel ajal kui oleksin pidanud liigutama üleval hoitud käsi, vahtisin nagu "tummahammas"...peale mõningat pausi, tundsin kuidas mu ülajäsemes liiguvad, ilma et oleks ise neid liigutanud. Prantslane oli ära tabanud, et ma olen kokku kiilunud. Too tuli seljataha ja võttis mu kätest kinni ja liigutas neid vastavalt märguandmissignaalile. Vähemalt lennuki piloot sai aru, mis vaja teha. Lennukiks oli C 130.
Teine märk sai maha pandud sellega, et lennuk tuli hilja õhtul. Pime nagu kotis...
Siis olin juba nii asjalik, et istusin ise autorooli ja vilistasin kummi kuni lennukini. Ots ringi ja lennukit järgi ootama. See lennuk oli veel aeglasem, kuna too oli suurem. C-130 o poisiks C-17 kõrval. Algul tundus, et ei liigugi, aga "võta näpust" - liikus. Aeglaselt nagu "tigu mööda märga m****". Parkimiskoht oli hea, ainult edasi liikuda. Väike kiirendus, sipsti autost välja ja valgustatud kepid kätte. See parkimine tuli juba paremini välja. lennuk oli küll väga suur mölakas aga ilus.
Pärast seda sai minna jälle Tsehhide baari ja "Ice Break" pidu peetud. Naps ei sobinud tänasesse päeva üldse. Jõin "limmarit" ja pugesin tutti. Toas oli jälle see must naisterahvas, kes on väga hästi moondunud ööks.

1 Comments:

Postita kommentaar

<< Home