Kertukese blogi

kolmapäev, juuni 06, 2007

Vastuvõtt



Kogunemiskohaks oli siis Stenbocki maja ja kokku tulid tegelased kes viimase 8 kuu jooksul on teenistuses olnud kuskil missiooni. Palju tuttavaid sai näha seal rivis, mõnda ei tundnud isegi ära. Uskumatu kuidas juuksed ja habe võivad inimese sootuks teiseks muuta. Ok see selleks...näha oli siis inimesi keda pole "100 aastat" näinud, nii endiseid teenistuskaaslaseid ja õpingukaaslaseid (inglise keele kursuselt).
Kuna ilm oli ilus siis rivistusime üles õues. Meeldiva meeleolu tagas 2 inimese bänd...meldiv muusika hõljus hoovis ringi.
Peaministri tänusõnad olid meeldivad ja ka Kaitseväe juhataja läkitas omalt poolt sõnumi meieni. Sõnavõtud ei olnud väga pikad ja piinarikkad. Meeldivalt lühdalt ja konkreetselt oli organiseeritud seekkord siis ametlik pool. Jagati kätte ka raamatud "Sõja tulevik". Peale mida oli Stenbocki maja kõigile külalistele avatud ja sai suure huviga kuulata Peaministri jutustusi elust, tööst ja olust. Kogu seltskonda kostitati siis väikeste suupistetega ja karastusjookidega. Tore oli veeta meeldiv õhtupoolik meeldivate inimestega.