Kertukese blogi

reede, märts 20, 2009

uus kell olemas 5 minutiga

umbes 1 kuu tagasi hakkas minu truult teeninud spordikell (Polar F6) streikima. Andis südamelööke seinast seina. Kord oli 85 ja kord 217 lööki minutis. ja seda minuti jooksul umbes 7 korda. Eks sa saa siis aru, et oled elus või suurest pingutusest surnud. Jooksu alustades esimese minuti jooksul südamelöögid jälle kuskil kurat teab kus või kelle omad.
Katsetasin teist vööd, aga ei midagi uut. Trenne ei saanud ka arvutisse tõmmata, kuna hääl oli ka kadunud. Leidsin lõpuks aega ja käisin AS Mefos, et saada selgust oma kelle tundeelust.
Diagnoos järgmine: pulsianduri (vöö) ühendused olid katki ja ei saanud enam korralikult kellaga suhelda ehk siis suhtlemisprobleemid. Kella heli kadumise põhjuseks oli mooduli rike. Mainisin ka veel seda, et vahest armastab kell kokku joosta ja kui restardi teen siis jälle ok. Tänu sellele kirjeldusele sai teha otsus. Panevad kellale piuksu tagasi, laen andmed alla ja viin tagasi.
Ravi: vahetati moodul ära ja ma sain täiesti uue kella vanas korpuses. Lisaks pidin veel uue vöö soetama.
Infoks sain teada seda, et kell jookseb kokku ei olnud normaalne. Väga tihti seda ei juhtunud, siis ei tundunud minu jaoks probleem. Kokkujooksmine on tingitud sellest, et 2 kriteeriumit on täidetud: kõrge pulss ja teatud minutid selle pulsiga oldud. JA SEE ON TOOTJA VIGA.